t.u.l.p. tennis uit louter plezier
 


 

Beste TULP Huurder, best TULPer,

In de Oktober Nieuwsbrief - editie 3 - Jaargang 59 - hebben we je nader geïnformeerd i.z. de toegang tot - en het gebruik van beide tennisbanen in het a.s. winter seizoen 2023/24 ! 

 

Voor Euro 15 per boeking kunnen T.U.L.P.-ers deze winter ijs en weder dienende gebruik maken van de “allard tennispark” tennisbanen via het boekings systeem t.b.v. het reserveren van een speel-tijd-vak.

Dat huurbedrag betaal je telkens voor aanvang van elk geboekt speeltijdvak op rekeningnummer NL 51 ABNA 0562 620 109 t.n.v. T.U.L.P. Bloemendaal, o.v.v. T.U.L.P. huurder naam - datum en tijdvak winter 2023/24.

Telkens na ontvangst van jouw T.U.L.P. huurder bijdrage ad Euro 15 per geboekt speeltijdvak wordt jouw persoonlijke toegangs code geactiveerd voor het geboekte tennis speeltijdvak.

RESERVEER een speel- tijdvak en zorg er voor dat je bij elke boeking de namen van mede spelers, TULPers en/of introducees, bij de boeking in het vakje “AANVULLENDE OPMERKINGEN” vermeldt
Telkens na ontvangst van het huurbedrag van 15 Euro per boeking heb je met jouw persoonlijke code toegang tot het allard tennispark voor het gererveerde speel-tijd-vak. 

*Bij vorst zal het allard tennispark niet toegankelijk zijn en boekingen op die dagen niet geaccepteerd kunnen worden.

GA JIJ als TULPer in het 2024 zomer seizoen ook weer gebruik maken van de tennisbanen op het allard tennispark. 

DAN verleng je jouw zomer 2023 TULP- Huurderschap stilzwijgend met het 2024 zomerseizoen en betaal je tijdig de financiële seizoen bijdrage voor 1 april 2024. 

Zie de 2023 Nieuwsbrief editie 3 voor meer details. 


De T.U.L.P. Tennis Uit Louter Plezier HUUR FORMULE per  Zomer en/of Winter tennisseizoen

Geïnteresseerden van 16 jaar en ouder  in onze "huur formule" kunnen zich per e-mail aanmelden met vermelding van personalia, (e-mail) adres gegevens en persoonlijke tennis historie.

allard tennispark - T.U.L.P. Tennis Uit Louter Plezier biedt huurders op de twee tennisbanen van het "allard tennispark"  gedurende een "zomer" en/of "winter" seizoen Tennis Uit Louter Plezier tegen betaling van een per zomer en/of winterseizoen vastgestelde financiële bijdrage ter dekking van de kosten.

De gekozen huur formule is stilzwijgend per seizoen te verlengen door de TULP Huurder en is wederzijds opzegbaar, door dit binnen een maand na het einde van jouw actieve zomer tennisseizoen op het allard tennispark schriftelijk (e-mail) te melden aan en/of door het "allard tennispark - T.U.L.P."  e-mail secretariaat: info@allardtennispark.nl

Van: een enthousiaste TULP Huurder
Onderwerp: Reserveringssysteem en banen allard tennispark
Aan: "'allard tennispark'" beheer team
Geacht Beheer Team,
Nu het zomer tennisseizoen goed en wel op dreef is, wilde ik u graag complimenteren met het nieuwe beleid, het reserveringssysteem en de toegang tot het allard tennispark.
Naar mijn ervaring werkt alles heel soepel en is alles overzichtelijk en duidelijk. Reserveringen worden meteen geconfirmeerd en het numerieke toegangsslot werkt perfect.
De banen liggen er tevens heel mooi bij. Dit alles maakt dat wij er met veel plezier gebruik van maken!
Ook voor u een heel fijn seizoen gewenst.
Met vriendelijke groet,
TULPer - Tennis Uit Louter Plezier Huurder STORING - NEGEER ONDERSTAAND 


Website bijgewerkt op 30 maart  2023   

E-mailen
Map
Info